Thuis

CENO Electronics Technology Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

CENO-Co. van de Elektronikatechnologie, Ltd is een technisch bedrijf. Het is bezig geweest met Onderzoek, Ontwikkeling, Ontwerp, Vervaardiging en Verkoop op het gebied van de misstapring sinds 2009 en overvloedige ervaringen geaccumuleerd en de sleepringen van uitstekende kwaliteit & professionele oplossingen aan vele industrieën en globale klanten gebleven aanbieden.

 

CENO-de fabriek behandelt 3000 vierkante meters, en het registratiekapitaal is 5 miljoen CNY.All-lid van ons technisch team is hogere ingenieurs, ooit had gewerkt voor lokale onderzoeksinstelling en multinationale onderneming op het gebied van de misstapring meer dan 10 jaar. Op dit gebied, poogden wij voltooide oplossingen aan onze klanten, van ontwerp aan te bieden, vervaardigend aan verkoop aangezien wij vraag en toepassing de de van uitstekende kwaliteit van de klant kunnen volledig begrijpen. Om de professionele diensten te verlenen om high-end aan de vereisten van markten op respectieve gebieden zoals maritiem, defensie, automatisering, radar, ruimte, motiesimulator en techniekmachines te voldoen.

 

Om gediversifieerde technologieeisen tevreden te stellen, heeft CENO het uitvoerige kwaliteitsbeheersysteem sinds 2015, geïntroduceerd om elk proces van R&D, productie, het testen en naverkoop het volgen strikt te controleren. Geen slechts telling op geavanceerd hoge precisiemateriaal, gebruikt ook geavanceerd technisch om productprestaties te verbeteren en nauwkeurig instrument te gebruiken om productkwaliteit te verzekeren.

 

China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

CENO-de elektronika streeft de belangrijke fabrikant van professionele sleepringen in de wereld te worden ernaar. Voorts hebben wij certificatie van ISO9001, Ce, UL, RoHS en sommige geavanceerde technologieoctrooien verkregen. De productenverkoop behandelt meer dan 30 binnenlandse provincies & gebieden, en wijd enzovoort verkocht wereldwijd, zoals de V.S., Duitsland, Italië, Zwitserland, het UK, Frankrijk, Singapore, Japan, Korea, Indonesië. Het verlenen van OEM &ODM de diensten aan vele bekende bedrijven in de wereld.

 

 

China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2 China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7

 

Als technische onderneming, heeft CENO de overvloedige ervarings in het bijzonder industrie en het speciale industriële ontwerp van de misstapring. Wij kunnen onder aangepast ontwerp verstrekken.

· Marien milieu

· Hoog stroom, Hoogspanningssleepringen

· SDI, Hoge de definitiesleepringen van HDMI

· Ethernet, USB-de misstapring van het Hoge snelheidstarief

· Codeur, CANBUS, de meting van de temperatuurbetekenis en controle

· Is de vezel optische roterende verbinding, Golflengte facultatief, Kanaalnummer tot 20

· De roterende verbinding van rf, frequentie tot 50GHz

· IP65 bescherming of hoger

· Pneumatische, Hydraulische, Explosiebestendige misstapring

· Hoge hoogte, Sterke trilling, Sterk effect, Lage temperatuurtoepassing

· Boven bijzondere sleepringen worden toegestaan te integreren. Welkom om ons met uw vraag te contacteren.

 

CENO houdt goed vennootschap met vriendschappelijke samenwerker met vele jaren. De tevredenheid van de achtervolgingsklant is ons eternerdoel.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

CENO heeft meer dan 10 jaar ervarings op het gebied van de misstapring. Tot nu, hebben wij de productie van verscheidene duizenden misstapring typen. Er is de ring van de machtsmisstap die huidige waaier van 1Amp aan 3000Amp.Signal-misstapring tansmits Ethernet, USB, RS, CANBUS, LVDS, EMC, enz. overbracht. Door gat heeft de misstapring gatengrootte van 4mm aan 2500mm.Pancake de dikte van de misstapring zou kunnen 6mm.Capsule-de diameterminimum 5.5mm zijn van de misstapring. Heeft de radiofrequentie roterende verbinding kanaalnummer tot 5 kanalen. Zou het vezel optische roterende gezamenlijke kanaalnummer tot 22.Media in roterende unie enzovoort Stikstof, gas, olie, zuiver water, zeewater kunnen zijn.

 

-2018

Nieuw de ringsoctrooi van de stijlmisstap

Zelf-ontwerp testend programma voor signaal

 

-2017

Het geavanceerde technische octrooi van de misstapring

Anti-explosion testende voorbijgaande certificatie

Van de de misstapring van de kabelspoel het technische octrooi 

 

-2016

ISO9001 kwaliteitsbewakingscertificatie

RoHScertificatie

 

-2015

ERP geïntroduceerd systeem

 

-2009

CENO Company vestigde 

 

CENO Electronics Technology Co.,Ltd
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : CENO

Aantal werknemers : 100~200

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Certificaten China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Certificaten China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Certificaten China CENO Electronics Technology Co.,Ltd Certificaten